Omdat wij geloven dat echte vriendschap betekent dat je alles deelt met elkaar.

Friends dompelt je onder in de warme en gezellige sfeer met lekker hapjes en borrelplanken, dit natuurlijk onder het genot van een speciaalbiertje, cocktail of een wijntje.

Bij Friends geniet je van ieder moment van de dag van een lekker hapje en drankje.

Tot dan bij Friends!

Sweet & Bites

Gezellig borrelen met je vrienden, doe je natuurlijk bij Friends! Bij ons kun je kiezen uit verschillende losse borrelhapjes, of een plateau met meerdere heerlijke bites. Een echte aanrader is de loaded nachos, diverse varianten met verrukkelijke ingredienten! Bijna te lekker om samen te delen.

Bieren, Cocktails and More

Maak je avond compleet met een passend drankje. Of je nou dol bent op een lekkere cocktail, of dat je warm wordt van een goed glas wijn, bij Friends heb je een uitgebreide keuze. Met meer dan 40 speciaalbieren is voor ieder wat wils. Laat je verrassen en onderdompelen! 

Terras

Welkom op ons terras, aangrezend ligt de Brink een centraal gelegen dorpsplein in Sint Anthonis. In de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven, terwijl je geniet van een gezellige borrel. Een verrassende plek want met enige regelmaat worden er 'dorpse' activiteiten georganiseerd, denkend aan een braderie, zomeravond concerten, en kunstbezichtingen. Bekijk hiervoor de agenda van de Brink.