Omdat wij geloven dat echte vriendschap betekent dat je alles deelt met elkaar, delen wij ook graag onze grootste passie met onze gasten in het foodsharing restaurant.

Friends dompelt je onder in de warme en gezellige sferen van foodsharing. Dit natuurlijk onder het genot van een speciaalbiertje, cocktail of een wijntje terwijl je samen geniet van heerlijke sharing plateaus.

Bij Friends geniet je van ieder moment van de dag, van lunch, diner tot aan een borrel.

Tot dan bij Friends!

Lunch

Zin in een ambachtelijke lunch? Van luxe broodjes, tot maaltijdsalade en van soep tot een uitsmijter er is altijd wel een goede reden voor een lunch. Een stevige wandeling gemaakt? Geniet van een verrukkelijke kop koffie in de vroege ochtendzon! 

* Lunch alleen in de zomermaanden, bekijk hiervoor onze openingstijden

Foodsharing diner

Vrienden delen alles. Met deze gedachten is het foodsharingconcept bij Friends ontstaan. Op de dinerkaart staat een scala aan opties, de één nog verleidelijker dan de ander. Onze sharing plateau’s zijn vanaf twee personen te bestellen. Samen met je vrienden kies je wat je gaat eten en delen. Friends staat bekend om zijn fusion gerechten, er worden uit verschillende werelddelen gerechten samengesteld. Alles met een geheel eigen twist van Friends.

Sweet & Bites

Gezellig borrelen met je vrienden, doe je natuurlijk bij Friends! Bij ons kun je kiezen uit verschillende losse borrelhapjes, of een plateau met meerdere heerlijke bites. Een echte aanrader is de loaded nachos, diverse varianten met verrukkelijke ingredienten! Bijna te lekker om samen te delen.

Bieren, Cocktails and More

Maak je avond compleet met een passend drankje. Of je nou dol bent op een lekkere cocktail, of dat je warm wordt van een goed glas wijn, bij Friends heb je een uitgebreide keuze. Met meer dan 40 speciaalbieren is voor ieder wat wils. Laat je verrassen en onderdompelen! 

Terras

Welkom op ons terras, aangrezend ligt de Brink een centraal gelegen dorpsplein in Sint Anthonis. In de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven, terwijl je geniet van een lunch, diner of borrel. Een verrassende plek want met enige regelmaat worden er 'dorpse' activiteiten georganiseerd, denkend aan een braderie, zomeravond concerten, en kunstbezichtingen. Bekijk hiervoor de agenda van de Brink.