Friends Events daagt je uit om je vrienden een nieuwe beleving te geven op een zaterdagavond. Regelmatig verzorgen wij gezellige thema-avonden!

Borrelen, sjansen en dansen. Dat doe je met vrienden. In onze club, gesitueerd op de eerste etage, organiseren we op wekelijkse basis evenementen voor allerhande doelgroepen. Van 90’s tot EDM en van Coverband tot Hardstyle, Friends Events staat voor diversiteit. Check de agenda pagina voor de komende evenementen.

Feest op locatie? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Friends heeft alle middelen om een perfect evenement op locatie te verzorgen.

Tot dan bij Friends!

Indoor Events

Een avond helemaal losgaan met je vrienden? Dat kan! Bij Friends organiseren we regelmatig de leukste evenementen in onze club op de 1e etage. Alle muziekstijlen komen bij ons aanbod, dus kom lekker dansen op foute hitjes, of stampen op hardstyle beukers! Dat belooft een onvergetelijke avond te worden.

Outdoor Events

Friends staat voor ontmoeten, verbinden en samen onvergetelijke momenten vieren. Outdoor evenementen in het breedste zin van het woord van dorpse activiteiten tot een festival voor de gehele regio met meer dan 3000 bezoekers.

Het oneindige is mogelijk bij Friends!

Private Parties

Iets te vieren? Onze locatie leent zich als een zeer geschikte feestlocatie voor alle soorten partijen. Friends heeft alle materialen en kennis in huis voor kleine of grote feesten. Zo beschikken wij over onze eigen materialen voor een catering, outdoor evenementen en private parties!

Feest op locatie? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Friends heeft alle middelen om een perfect evenement op locatie te verzorgen.