1/6

LAND VAN CUIJK

Friends is perfect gelegen, midden in de dorpskern van Sint Anthonis op de prachtige Brink.

Regio Land van Cuijk is een aantrekkelijke plaats om te verblijven. Voor wie graag wandelt, fietst of geniet van de natuur. Er is genoeg in het Land van Cuijk te beleven

banner-landvancuijk-corner.png

Geschiedenis

In de tijd voor de Romeinen was Land van Cuijk al een bewoond gebied, een streek waar de geschiedenis levendig aanwezig is.

Er zijn nog voldoende sporen van de Romeinen, Bataven en de Tweede Wereldoorlog te vinden. 

Het Land van Cuijk heeft prachtige musea's die je meenemen in de rijke geschiedenis van de regio.

Gemeente Sint Anthonis

Sint Anthonis is al een eeuwenoud dorp, voorheen heette de gemeente Oelbroeck. Gemeente Sint Anthonis is nog altijd een zelfstandige gemeente waarvan het gemeentehuis langs ons pand staat. Inmiddels bestaat de prachtige gemeente uit 7 kerkdorpen, waarbij het 'ons achtste dorp' zorginstelling Bronlaak is.

Activiteiten

Inwoners zijn erg actief om het dorpsgevoel te behouden en actief te houden, zo ontstaan er jaarlijks diverse burgerinitiatieven en is er een actief verenigingsleven.

Friends is bij deze activiteiten maatschappelijk betrokken op diverse manieren zoals sponsoringen en het mee organiseren van bepaalde activiteiten. 

Kortom, er is genoeg te bleven!

Klaar om op stap te gaan in onze regio?

 

Friends heeft alles in huis en staat voor je klaar, terwijl je geniet bij ons in het Grand Cafe of op het terras kan je bij ons de elektrische fiets op te laden.